Välkommen till Filtmakeriets webbshop

Här kan du beställa ULLGARN, QUILTVADD, ULLSTOPPNING, NÅLFILT och KARDFLOR av 100 % svensk fårull. VI HAR STÄNGT FÖR SEMESTER V 29-30 och är tillbaka måndag 31/7.
Då packar vi beställningar och svarar på meddelanden snarast möjligt.

Vi tillverkar alla våra produkter i vårt ullspinneri i Kilafors, Hälsingland och säljer dem (utan mellanhänder) här i vår webbshop och i vår Fabriksbutik. Ullkvalitén och vårt sätt att sortera, tvätta och bereda ullen är några av anledningarna till att Filtmakeriets produkter håller hög klass. Vår ambition är att ha ett brett och bra sortiment av svensk fårull för olika användningsområden.
Hoppas vi kan erbjuda dig den ullsort och produkt du söker. Välkommen med din beställning och TACK för att du väljer att arbeta med svensk fårull!

TILL ALLA ER SOM VÄLJER FÖRSKOTTSBETALNING skickar vi en faktura via mail när vi packar ditt paket, först därefter kan du betala med swish eller till vårt bank-giro. Vi har ingen funktion i vår webbshop som tillåter kortbetalning. SWISH (0kr) OCH POSTFÖRSKOTT (50kr) ÄR BÄSTA ALTERNATIVET FÖR SNABBA LEVERANSER. En bankgirobetalning går också bra och brukar ta en-två bankdagar. Vi skickar inga paket förrän vi ser att förskottsbetalnigen har registrerats hos oss. VI PACKAR PAKET MÅNDAGAR OCH TORSDAGAR, LEVERANSDAGAR ÄR TISDAGAR OCH FREDAGAR

Nålfilt för tovning

Ullgarn, vävnotor och stickbeskrivningar

Ullstoppning och quiltvadd

Handredskap

Kardflor och tvättad råull

Färgämne för ull och silke

FILTMAKERIET | HALLEN 2813 | 82391 KILAFORS | 0278-650645 | INFO@FILTMAKERIET.SE | WWW.FILTMAKERIET.SE

MADE BY ohappa & CASD | FOTO © Sara Mac Key & Filtmakeriet

Följ Filtmakeriet på Facebook

Filtmakeriet driver ett ullspinneri i Kilafors, Hälsingland. Vi har egen beredning och försäljning av svensk fårull. Vi köper ull av leicesterfår, finullsfår, gotlandsfår, ryafår, allmogefår, texelfår m fl. och producerar ullgarn, nålfilt för tovning, quiltvadd och ullstoppning. Vi kan lönspinna ull till garn eller bereda den till nålfilt, på uppdrag av dig. Vi sorterar, tvättar och kardar ullen före vi spinner (eller nålfiltar), tvinnar och hasplar det färdiga garnet. Vi arrangerar kurser i tovning och ullkännedom och andra textila tekniker med fokus på ull. All vår försäljning sker via webbshop och butiken i ullspinneriet. Våra produkter håller hög klass, speciellt framtagna för dig som vill tova, sticka, väva, quilta, nålfilta eller arbeta med svensk ull på annat sätt. I vår butik råder en skön blandning av svensk fårull i olika former och konstsmide av smed Per Alnaeus. Besök oss gärna i ullspinneriet, vi finns i Kilafors, Hälsingland.